Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : (Запис № 781)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 02484nam a2200397 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 781
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА
Контрольне поле OSt
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250314124735.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 190927s2018 unr||||||f||||00| |yukr d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) 978-966-680-404-7
Terms of availability 170.00 грн.
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Language of cataloging ukr
Transcribing agency ЦНТУ
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 637+664]:658.562(075.8)
245 00 - TITLE STATEMENT
Назва Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів :
Remainder of title навч. посіб. /
Statement of responsibility, etc. О. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Суми :
Name of publisher, distributor, etc. Університетська книга,
Дата видання, розповсюдження тощо 2018
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір 300 с.
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА
General note Зміст :<br/>Основи контролю якості харчової продукії<br/>Методологія контролю якості харчової продукції<br/>Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції<br/>Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції<br/>Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції<br/>Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення<br/>Організація виробничих лабораторій харчових виробництв
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Харчова промисловість
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Якість
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term м'ясна продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term молочна продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term кисломолочна продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term вершкове масло
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term рибна продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term консерви
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term яєчна продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term комбінована жирова продукція
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term ковбаси
653 0# - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term м'ясні напівфабрикати
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Черевко, О. І.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Дмитрієвич, Л. Р.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Зіборова, Л. Г.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Крайнюк, Л. М.
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 637+664]:658.562(075.8)
Item part М54
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Тип одиниці Книги
Класифікаційна частина 637+664]:658.562(075.8)
Item part М54
Suppress in OPAC
Фонди
Стан втрати/відсутності Код системи класифікації для розстановки фонду Стан пошкодження не для випозичання Джерельна бібліотека Поточна бібліотека Дата надходження Джерело надходження Ціна Інвентарний номер Total checkouts Повний шифр зберігання Штрих-код Дата коли останній раз бачено Ціна дійсна з Тип одиниці
  Універсальна десяткова класифікація (УДК)     CNTU Library Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 02/03/2025 заміна 170.00 364286   637+664]:658.562(075.8)/м54 00000026845 02/03/2025 02/03/2025 Книги