Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : (Запис № 1907)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 02988nam a2200265 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 1907 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250406163145.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 150626s2011 unr||||||f|||l00| |yukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-611-01-0208-7 |
Terms of availability | 170.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 36.81я7 |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : |
Remainder of title | підручник / |
Statement of responsibility, etc. | Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін.; М-во освіти та науки України, Національний техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т" |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | К. : |
Name of publisher, distributor, etc. | ЦУЛ, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2011 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 832 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст:<br/>сировина<br/>шкідники<br/>зберігання харчових продуктів<br/>борошно<br/>хлібні злаки<br/>виробництво крупи<br/>круп'яні вироби<br/>макаронні вироби<br/>концентрат<br/>розрахунок маси сухих речовин<br/>розрахунок вологи у сировині<br/>розрахунок кількості борошна<br/>розрахунок допоміжної сировини на заміс тіста<br/>молоко<br/>нормалізація<br/>вершкове масло<br/>сир<br/>ковбасні вироби<br/>м'ясо<br/>технічні жири<br/>кормова мука<br/>тваринні жири<br/>м'ясопродукт<br/>бродильне виробництво<br/>пиво<br/>етиловий спирт<br/>вино<br/>підготовка питної води<br/>контроль якості<br/>безалкогольний напій<br/>цукр<br/>крохмальна патока<br/>консервна продукція<br/>шоколадні вироби<br/>какао-боби<br/>цукрові кондитерські вироби<br/>кефір<br/>кисломолочні продукти<br/>сухе цільне молоко<br/>морозиво<br/>згущені молочні консерви з цукром<br/>овочесушильне виробництво<br/>консерви<br/>концентровані напівфабрикати<br/>плодоовочеві соки<br/>чай<br/>проектування технологічних систем<br/>енергозберігаючі системи<br/>теплообмінні апарати<br/>пластинчасті апарати |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Харчові виробництва |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Товажнянський, Л. Л. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Бухкало, С. І. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Капустенко, П. О. |
710 21 - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ | |
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису | М-во освіти та науки України 21 |
-- | Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут” |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 36.81я7 |
Item part | З-14 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 36.81я7 |
Item part | З-14 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 16/04/2025 | ЦУЛ | 170.00 | 362604 | 36.81я7/З-14 | 00000025136 | 16/04/2025 | 16/04/2025 | Книги |