Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : (Запис № 1907)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 02988nam a2200265 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 1907
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА
Контрольне поле OSt
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250406163145.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 150626s2011 unr||||||f|||l00| |yukr d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) 978-611-01-0208-7
Terms of availability 170.00 грн.
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Language of cataloging ukr
Transcribing agency ЦНТУ
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 36.81я7
245 00 - TITLE STATEMENT
Назва Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах :
Remainder of title підручник /
Statement of responsibility, etc. Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін.; М-во освіти та науки України, Національний техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т"
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. К. :
Name of publisher, distributor, etc. ЦУЛ,
Дата видання, розповсюдження тощо 2011
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір 832 с.
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА
General note Зміст:<br/>сировина<br/>шкідники<br/>зберігання харчових продуктів<br/>борошно<br/>хлібні злаки<br/>виробництво крупи<br/>круп'яні вироби<br/>макаронні вироби<br/>концентрат<br/>розрахунок маси сухих речовин<br/>розрахунок вологи у сировині<br/>розрахунок кількості борошна<br/>розрахунок допоміжної сировини на заміс тіста<br/>молоко<br/>нормалізація<br/>вершкове масло<br/>сир<br/>ковбасні вироби<br/>м'ясо<br/>технічні жири<br/>кормова мука<br/>тваринні жири<br/>м'ясопродукт<br/>бродильне виробництво<br/>пиво<br/>етиловий спирт<br/>вино<br/>підготовка питної води<br/>контроль якості<br/>безалкогольний напій<br/>цукр<br/>крохмальна патока<br/>консервна продукція<br/>шоколадні вироби<br/>какао-боби<br/>цукрові кондитерські вироби<br/>кефір<br/>кисломолочні продукти<br/>сухе цільне молоко<br/>морозиво<br/>згущені молочні консерви з цукром<br/>овочесушильне виробництво<br/>консерви<br/>концентровані напівфабрикати<br/>плодоовочеві соки<br/>чай<br/>проектування технологічних систем<br/>енергозберігаючі системи<br/>теплообмінні апарати<br/>пластинчасті апарати
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Харчові виробництва
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Товажнянський, Л. Л.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Бухкало, С. І.
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Капустенко, П. О.
710 21 - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису М-во освіти та науки України 21
-- Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 36.81я7
Item part З-14
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Тип одиниці Книги
Класифікаційна частина 36.81я7
Item part З-14
Suppress in OPAC
Фонди
Стан втрати/відсутності Код системи класифікації для розстановки фонду Стан пошкодження не для випозичання Джерельна бібліотека Поточна бібліотека Дата надходження Джерело надходження Ціна Інвентарний номер Total checkouts Повний шифр зберігання Штрих-код Дата коли останній раз бачено Ціна дійсна з Тип одиниці
  Універсальна десяткова класифікація (УДК)     CNTU Library Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 16/04/2025 ЦУЛ 170.00 362604   36.81я7/З-14 00000025136 16/04/2025 16/04/2025 Книги