Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін.; М-во освіти та науки України, Національний техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т"

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: К. : ЦУЛ, 2011Опис: 832 сISBN:
  • 978-611-01-0208-7
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81я7/З-14 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000025136

Зміст:
сировина
шкідники
зберігання харчових продуктів
борошно
хлібні злаки
виробництво крупи
круп'яні вироби
макаронні вироби
концентрат
розрахунок маси сухих речовин
розрахунок вологи у сировині
розрахунок кількості борошна
розрахунок допоміжної сировини на заміс тіста
молоко
нормалізація
вершкове масло
сир
ковбасні вироби
м'ясо
технічні жири
кормова мука
тваринні жири
м'ясопродукт
бродильне виробництво
пиво
етиловий спирт
вино
підготовка питної води
контроль якості
безалкогольний напій
цукр
крохмальна патока
консервна продукція
шоколадні вироби
какао-боби
цукрові кондитерські вироби
кефір
кисломолочні продукти
сухе цільне молоко
морозиво
згущені молочні консерви з цукром
овочесушильне виробництво
консерви
концентровані напівфабрикати
плодоовочеві соки
чай
проектування технологічних систем
енергозберігаючі системи
теплообмінні апарати
пластинчасті апарати