Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : (Запис № 2150)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 02341nam a2200241 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 2150
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА
Контрольне поле OSt
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250412122009.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 130829s2010 unr||||f||||||00| |yukr d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) 978-966-380-446-0
Terms of availability 25.00 грн.
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Language of cataloging ukr
Transcribing agency ЦНТУ
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 65.305.735
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Ім’я особи Швець, І. Б.
245 00 - TITLE STATEMENT
Назва Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі :
Remainder of title монографія /
Statement of responsibility, etc. І. Б. Швець, Р. С. Распопов
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Донецьк :
Name of publisher, distributor, etc. ДонНТУ,
Дата видання, розповсюдження тощо 2010
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір 156 с.
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА
General note Зміст:<br/>Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства<br/>Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності<br/>Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей<br/>Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства<br/>Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства<br/>Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства<br/>Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності<br/>Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Кондитерські підриємства
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Распопов, Р. С.
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 65.305.735
Item part Ш35
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Тип одиниці Книги
Класифікаційна частина 65.305.735
Item part Ш35
Suppress in OPAC
Фонди
Стан втрати/відсутності Код системи класифікації для розстановки фонду Стан пошкодження не для випозичання Джерельна бібліотека Поточна бібліотека Дата надходження Джерело надходження Ціна Інвентарний номер Total checkouts Повний шифр зберігання Штрих-код Дата коли останній раз бачено Ціна дійсна з Тип одиниці
  Універсальна десяткова класифікація (УДК)     CNTU Library Читальний зал № 2 (економ. л-ра) 04/04/2025 заміна 25.00 361777   65.305.735/Ш35 00000024180 04/04/2025 04/04/2025 Книги