Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : (Запис № 2150)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 02341nam a2200241 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 2150 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250412122009.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 130829s2010 unr||||f||||||00| |yukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-966-380-446-0 |
Terms of availability | 25.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 65.305.735 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Швець, І. Б. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : |
Remainder of title | монографія / |
Statement of responsibility, etc. | І. Б. Швець, Р. С. Распопов |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Донецьк : |
Name of publisher, distributor, etc. | ДонНТУ, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2010 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 156 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст:<br/>Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства<br/>Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності<br/>Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей<br/>Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства<br/>Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства<br/>Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства<br/>Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності<br/>Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Кондитерські підриємства |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Распопов, Р. С. |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 65.305.735 |
Item part | Ш35 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 65.305.735 |
Item part | Ш35 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 04/04/2025 | заміна | 25.00 | 361777 | 65.305.735/Ш35 | 00000024180 | 04/04/2025 | 04/04/2025 | Книги |