Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : монографія / І. Б. Швець, Р. С. Распопов

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: Донецьк : ДонНТУ, 2010Опис: 156 сISBN:
  • 978-966-380-446-0
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 2 (економ. л-ра) 65.305.735/Ш35 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000024180

Зміст:
Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства
Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності
Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей
Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства
Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства
Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства
Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності
Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва