Управління виробничими потужностями на підприємствах кондитерської галузі : монографія / І. Б. Швець, Р. С. Распопов
Вид матеріалу:
- 978-966-380-446-0

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 65.305.735/Ш35 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000024180 |
Зміст:
Теоретичні основи формування виробничої потужності підприємства
Класифікація чинників формування і використання виробничої потужності
Умови економічної ефективності розширення й освоєння нових виробничих потужностей
Аналіз процесів формування та використання виробничих потужностей на підприємствах кондитерської галузі Обѓрунтування властивості гнучкості виробничої потужності підприємства
Резерви виробничої потужності в системі управління підприємства
Управління процесами нарощування виробничої потужності підприємства
Методичні рекомендації щодо обѓрунтування зміни обсягу й технологічної структури виробничої потужності Економічна оцінка гнучкості виробничої потужності
Удосконалення методики оцінки інвестиційних витрат, пов'язаних із розширенням виробництва