Мерчандайзинг : кредитно-модульний курс : (Запис № 364)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 09003nam a2200313 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 364 |
003 - ІДЕНТИФІКАТОР КОНТРОЛЬНОГО НОМЕРА | |
Контрольне поле | OSt |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250319134029.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 250212s2021 unr||||||f|||l0|0 ||ukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 978-617-673-233-4 |
Terms of availability | 480.00 грн. |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
Transcribing agency | ЦНТУ |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Universal Decimal Classification number | 658.82(075.8) |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Тягунова, Н. М. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Мерчандайзинг : кредитно-модульний курс : |
Remainder of title | навч. посіб. / |
Statement of responsibility, etc. | Н. М. Тягунова. В. В. Лісіца, Ю. В. Іванов ; М-во освіти і науки України, ПУЕТ |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Київ : |
Name of publisher, distributor, etc. | ЦУЛ, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2021 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 336 с. |
500 ## - ЗАГАЛЬНА ПРИМІТКА | |
General note | Зміст:<br/>Вступ<br/>Навчальна програма дисципліни<br/>Тематичний план дисципліни "Мерчандайзинг"<br/>Тема 1. Теоретичні основи мерчандайзингу<br/>1.1. Поняття та еволюція мерчандайзингу<br/>1.2. Цілі та завдання мерчандайзингу<br/>1.3. Поведінка споживачів як основа мерчандайзингу<br/>1.4. Поняття про трирівневу концепцію мерчандайзингу<br/>1.5. Інструменти та правила мерчандайзингу<br/>Тема 2. Реалізація концепції мерчандайзингу в роздрібній торгівлі<br/>2.1. Реалізація першого рівня концепції мерчандайзингу: зовнішній вигляд магазину та прилеглої території<br/>2.2. Реалізація другого рівня концепції мерчандайзингу: організація внутрішнього простору магазину<br/>2.2.1. Зонування торгового простору магазину<br/>2.2.2. Планування технологічних приміщень й визначення напрямків руху товару (з технологічних зон у торговельний зал)<br/>2.2.3. Планування торговельного залу, розміщення товарних груп у торговельному залі, визначення напрямків руху покупців у торговельному залі, підбір і розміщення торговельного обладнання<br/>2.2.4. Створення атмосфери магазину<br/>2.3. Реалізація третього рівня концепції мерчандайзингу: викладка товарів<br/>2.3.1. Принципи та способи викладки товарів<br/>2.3.2. Загальні правила викладки товарів<br/>2.3.3. Види викладки<br/>2.3.4. Поняття планограми викладки, принципи та послідовність її розробки. Стандарт мерчандайзингу<br/>Тема 3. Мерчандайзинг товарів продовольчої групи<br/>3.1. Поняття про товарні категорії<br/>3.2. Мерчандайзинг молока та молочних товарів<br/>3.2.1. Особливості викладки йогурту<br/>3.2.2. Особливості викладки сирів<br/>3.3. Особливості викладки м'яса та м'ясопродуктів<br/>3.3.1. Особливості викладки ковбасної продукції<br/>3.4. Мерчандайзинг кондитерських товарів<br/>3.5. Особливості викладки дієтичних і діабетичних продуктів<br/>3.6. Мерчандайзинг безалкогольних напоїв і соків<br/>3.7. Мерчандайзинг алкогольної продукції<br/>3.8. Особливості викладки заморожених продуктів<br/>3.9. Особливості викладки плодоовочевих товарів<br/>3.10. Мерчандайзинг бакалійних товарів<br/>3.10.1. Особливості викладки макаронних виробів<br/>3.10.2. Особливості викладки олії<br/>3.10.3. Особливості викладки кави та чаю<br/>Тема 4. Мерчандайзинг товарів непродовольчої групи<br/>4.1. Мерчандайзинг парфумерно-косметичної продукції<br/>4.2. Мерчандайзинг готового одягу<br/>4.2.1. Викладка одягу для дорослих<br/>4.2.2. Викладка одягу для вагітних<br/>4.2.3. Викладка трикотажних виробів<br/>4.3. Вивіска жіночої білизни<br/>4.4. Викладка/вивіска дитячої та чоловічої білизни<br/>4.5. Мерчандайзинг дитячих товарів<br/>4.6. Викладка хутряних виробів<br/>4.7. Викладка тканин<br/>4.8. Особливості викладки постільної білизни<br/>4.9. Викладка взуття<br/>4.10. Мерчандайзинг спортивних товарів<br/>4.11. Мерчандайзинг модного одягу<br/>4.12. Мерчандайзинг ювелірних виробів<br/>4.13. Мерчандайзинг наручних годинників<br/>4.14. Викладка окулярів<br/>4.15. Мерчандайзинг побутової техніки та електроніки<br/>4.16. Мерчандайзинг товарів для дому, будівельних і оздоблювальних матеріалів<br/>4.17. Мерчандайзинг книжкової продукції<br/>Тема 5. Використання POS-матеріалів<br/>5.1. Сутність рекламно-інформаційної підтримки в магазині<br/>5.2. Визначення й класифікація POS-матеріалів<br/>5.3. Функціональні зони використання POS-матеріалів. Правила оформлення POS-матеріалами<br/>Тема 6. Організація системи мерчандайзингу в компанії<br/>6.1. Організація системи мерчандайзингу у роздрібній компанії<br/>6.2. Організація системи мерчандайзингу у виробничій/збутовій компанії<br/>Практичні завдання та рекомендації щодо їх виконання до модуля 1<br/>Тестові завдання до модуля 1<br/>Індивідуальні завдання до модуля 1<br/>Порядок і критерії оцінювання знань студентів<br/>Перелік питань і типових завдань, що виносяться на модульний контроль (за темами)<br/>Підсумкове оцінювання знань студентів<br/>Список рекомендованої навчально-методичної літератури<br/>Глосарій<br/><br/>Анотація:<br/>У навчальному посібнику систематизовано знання з мерчандайзингу в роздрібній торгівлі. Розглянуто зміст концепції мерчандайзингу, інструментарій, за допомогою якого можна досягти зростання обсягів продажу в торговельній точці. Узагальнені правила розміщення та викладки товарів продовольчої та непродовольчої груп в торговельному залі магазинів різних форматів. представлені кейси, розрахункові та тестові завдання, які дозволяють практично опанувати представлений теоретичний матеріал.<br/>Призначено для студентів, магістрів, аспірантів, практичних фахівців у сфері торгівлі.<br/><br/>Рекомендовано М-вом освіти і науки України |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Мерчандайзинг |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Роздрібна торгівля |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | магазини |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | роздрібні компанії |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Лісіца, В. В. |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Іванов, Ю. В. |
710 2# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ | |
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису | Міністерство освіти і науки України |
710 2# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС--НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ | |
Назва компанії чи юрисдикції як елемент запису | Полтавський університет економіки і торгівлі |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 658.82(075.8) |
Item part | Т99 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) | |
Код системи класифікації для розстановки фонду | Універсальна десяткова класифікація (УДК) |
Тип одиниці | Книги |
Класифікаційна частина | 658.82(075.8) |
Item part | Т99 |
Suppress in OPAC |
Стан втрати/відсутності | Код системи класифікації для розстановки фонду | Стан пошкодження | не для випозичання | Джерельна бібліотека | Поточна бібліотека | Дата надходження | Джерело надходження | Ціна | Інвентарний номер | Total checkouts | Повний шифр зберігання | Штрих-код | Дата коли останній раз бачено | Ціна дійсна з | Тип одиниці |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Універсальна десяткова класифікація (УДК) | CNTU Library | Читальний зал № 2 (економ. л-ра) | 12/02/2025 | ЦНТУ | 480.00 | 366018 | 658.82(075.8)/Т99 | 00000028623 | 12/02/2025 | 12/02/2025 | Книги |