Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: (Запис № 3974)

МАРК-запис
000 -LEADER
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 02642nam a2200253 i 4500
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР
Контрольне поле 3974
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ
Контрольне поле 20250415130551.0
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 061027s2006 unr l000 0yukr d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) 9663641657
Terms of availability грн.26.00
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
-- ЦНТУ
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ
Language of cataloging ukr
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Класифікаційний індекс 65.432я7
Number source rubbk
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Ім’я особи Нечаюк,Л.І.
245 00 - TITLE STATEMENT
Назва Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент:
Remainder of title навч. посіб./
Statement of responsibility, etc. Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Київ:
Name of publisher, distributor, etc. Центр навчальної літератури,
Дата видання, розповсюдження тощо 2006
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Розмір 348б.
505 0# - ПРИМІТКА ФОРМАТОВАНОГО ЗМІСТУ
Примітка форматованого змісту Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі розвитку ринкової економіки в УКраїні; Визначення організації як соціальної структури; Моделювання організаційних структур управління; Фактори, принципи й функції менеджменту та їх подальший розвиток в умовах ринкової економіки; Організація виробництва послуг як функція менеджменту; Управління якістю кулінарної продукції; Мотивація й стимулювання в готельно-ресторанному бізнесі; Мотиваційні основи управлінської праці; Функція контролю у готельно-ресторанному бізнесі; Планування як функція менеджменту; ; Прогнозування зміни прибутку й рентабельності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; Значення системи методів менеджменту в роботі підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Управлінські рішення у менеджменті підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Сучасні технології управління колективами; Комунікаційні процеси в системі управління;
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Ресторанно-готельний бізнес
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ
Ім’я особи Нечаюк,Н.О.
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
-- ЦНТУ
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 65.432я7
Item part Н59
-- 350996
-- чз № 2
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ
Класифікаційна частина 65.432я7
Item part Н59
-- 350997
-- чз № 2

Немає доступних примірників.