Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: (Запис № 3974)
[ простий вигляд ]
000 -LEADER | |
---|---|
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 02642nam a2200253 i 4500 |
001 - КОНТРОЛЬНИЙ НОМЕР | |
Контрольне поле | 3974 |
005 - ДАТА І ЧАС ОСТАННЬОЇ УГОДИ | |
Контрольне поле | 20250415130551.0 |
008 - ЕЛЕМЕНТИ ДАНИХ ФІКСОВАНОЇ ДОВЖИНИ - ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ | |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) | 061027s2006 unr l000 0yukr d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
Міжнародний стандартний книжковий номер (ISBN) | 9663641657 |
Terms of availability | грн.26.00 |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
-- | ЦНТУ |
040 ## - ДЖЕРЕЛО КАТАЛОГІЗАЦІЇ | |
Language of cataloging | ukr |
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER | |
Класифікаційний індекс | 65.432я7 |
Number source | rubbk |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Ім’я особи | Нечаюк,Л.І. |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Назва | Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: |
Remainder of title | навч. посіб./ |
Statement of responsibility, etc. | Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Київ: |
Name of publisher, distributor, etc. | Центр навчальної літератури, |
Дата видання, розповсюдження тощо | 2006 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Розмір | 348б. |
505 0# - ПРИМІТКА ФОРМАТОВАНОГО ЗМІСТУ | |
Примітка форматованого змісту | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі розвитку ринкової економіки в УКраїні; Визначення організації як соціальної структури; Моделювання організаційних структур управління; Фактори, принципи й функції менеджменту та їх подальший розвиток в умовах ринкової економіки; Організація виробництва послуг як функція менеджменту; Управління якістю кулінарної продукції; Мотивація й стимулювання в готельно-ресторанному бізнесі; Мотиваційні основи управлінської праці; Функція контролю у готельно-ресторанному бізнесі; Планування як функція менеджменту; ; Прогнозування зміни прибутку й рентабельності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; Значення системи методів менеджменту в роботі підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Управлінські рішення у менеджменті підприємств готельно-ресторанного бізнесу; Сучасні технології управління колективами; Комунікаційні процеси в системі управління; |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Ресторанно-готельний бізнес |
700 1# - ДОДАТКОВИЙ ОПИС — ІМ’Я ОСОБИ | |
Ім’я особи | Нечаюк,Н.О. |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
-- | ЦНТУ |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 65.432я7 |
Item part | Н59 |
-- | 350996 |
-- | чз № 2 |
852 ## - РОЗТАШУВАННЯ | |
Класифікаційна частина | 65.432я7 |
Item part | Н59 |
-- | 350997 |
-- | чз № 2 |
Немає доступних примірників.