Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник / А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: К. : ЦУЛ, 2012Опис: 312 сISBN:
  • 978-611-01-0335-0
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000023968
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000023969
Книги Книги Абонемент №1 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Книги Книги Абонемент №1 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Книги Книги Абонемент №1 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Книги Книги Абонемент №1 36.81-5в6я7/П57 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000025109

Зміст :
Методи дослідження та аналізу процесів і обладнання харчових виробництв
Особливості процесів та обладнання харчових виробництв
Харчове підприємство - складна багаторівнева система
Цілі та методи досліджень процесів та обладнання харчових виробництв
Основні методи моделювання та класифікація моделей
Фізичне моделювання
Математичне моделювання
Аналітичні методи моделювання
Статистичні математичні моделі
Статистичні моделі на основі пасивного експерименту
Статистичні моделі на основі активного експерименту
Перевірка адекватності математичних моделей
Аналогове моделювання
Моделювання конструювання технологічного обладнання
Моделювання основних реологічних властивостей харчових продуктів
Методи статичної оптимізації об'єктів дослідження
Математичні моделі основних процесів та обладнання харчових підприємств
Моделювання механічних процесів
Моделювання процесу подрібнення в апаратах безперервної дії
Моделювання процесів перемішування
Моделювання процесів брикетування харчових продуктів
Моделювання гідродинамічних процесів
Типові гідродинамічні моделі
Система рівнянь Нав'є-Стокса при моделюванні руху малих тіл
Система рівнянь Нав'є-Стокса у випадку моделювання руху у приграничному шарі
Моделювання течії рідини з використанням рівнянь ньютоновської динаміки
Моделювання теплообмінних процесів
Моделювання масообмінних процесів
Моделювання хімічних та біохімічних процесів