Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / А. М. Поперечний, О. І. Черевко, В. Б. Гаркуша та ін. ; за ред. А. М. Поперечного

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Мова: українська Публікація: К. : ЦУЛ, 2007Опис: 304 сISBN:
  • 966-364-413-3
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Зображення обкладинки Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Джерельна бібліотека Зібрання Поличне розташування Шифр зберігання Зазначення матеріалів Нумерування/хронологія URL-посилання Порядковий номер комплекту/примірника Стан Примітки Очікується на дату Штрих-код Замовлення примірників Пріоритет у черзі замовлень на примірник Резервування курсів
Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81я7/П84 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000018703
Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81я7/П84 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000018704
Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36.81я7/П84 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000018705
Книги Абонемент 36.81я7/П84 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000027762

Зміст:
Гідромеханічні процеси і апарати
Механічні процеси і апарати
Теплові процеси і апарати
Теплообмінні процеси і апарати