Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження : навч. посіб. / О. Г. Бровко, Г. С. Гордієнко, В. В. Дятлов та ін.
Вид матеріалу:
- 978-617-574-084-2

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 620.2(075.8)/Т50 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000026363 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 620.2(075.8)/Т50 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000026364 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „CNTU Library“ Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
620.2(075.8)/Т50 Товарознавство : (Виробнича сфера) : навч. посіб. / | 620.2(075.8)/Т50 Товарознавство : (Виробнича сфера) : навч. посіб. / | 620.2(075.8)/Т50 Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження : навч. посіб. / | 620.2(075.8)/Т50 Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження : навч. посіб. / | 620.22-034.14(075.8)/К82 Матеріалознавство. Сталь: класифікація, виробництво, споживання, маркування : навч. посіб. / | 620.22(038)/К82 Матеріалознавство : Тлумачний словник : в 2 т. Т. 2, Н – Я / | 620.22(038)/К82 Матеріалознавство : Тлумачний словник : в 2 т. Т. 2, Н – Я / |
Зміст:
Зерноборошняні товари
Овочі, плоди та гриби свіжі і перероблені
Смакові товари
Крохмаль. Цукор. Мед. Кондитерські вироби