Локальне зображення обкладинки
Локальне зображення обкладинки

Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари [Текст] / О. О. Пархомовський, Д. В. Трушаков, М. О. Федотова, О. А. Козловський

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Стаття, складова частинаСтаття, складова частинаМова: українська Публікація: Кропивницький : ЦНТУ, 2023Видання: Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 53Опис: С. 305-311Тематика(и): Електронне місцезнаходження та доступ: У: Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин Вип. 53
Тип одиниці: Статті
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Немає реальних примірників для цього запису

Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Локальне зображення обкладинки