Local cover image
Local cover image

Збірник рецептур / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко ; УКООПСПІЛКА, ПУЕТ

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Київ : ЦУЛ, 2022Description: 324 сISBN:
  • 978-611-01-0986-4
Subject(s):
Item type: Книги List(s) this item appears in: Готельно-ресторанна справа
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Книги Книги Читальний зал № 2 (економ. л-ра) 641/Р78 (Browse shelf(Opens below)) Available 00000028565

Зміст:
Розділ 1. Дещо про технології
Розділ 2. Приготування бульйонів і соусів у споживчій кооперації
Розділ 3. Чумацькі юшки: перші страви та супи
Розділ 4. Є чим захоплюватися: другі страви
Розділ 5. Мрія ласунів: солодкі страви. Як у казці!
Розділ 6. Напої чарівника: напої на підприємствах споживчої кооперації
Розділ 7. До тещі на млинці...: борошняні вироби

Анотація:
У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розроблених й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image