Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк

Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: Суми : Університетська книга, 2018Опис: 300 сISBN:
  • 978-966-680-404-7
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 637+664]:658.562(075.8)/м54 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000026845

Зміст :
Основи контролю якості харчової продукії
Методологія контролю якості харчової продукції
Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції
Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції
Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції
Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення
Організація виробничих лабораторій харчових виробництв