Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: К. : Кондор, 2008Description: 256 сISBN:
  • 978-966-351-080-4
Subject(s):
Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) Available 00000018633
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) Available 00000018634
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) Available 00000024653

Зміст :
Зберігання сировини і підготовка до її виробництва
Виробництво хліба і хлібобулочних виробів
Жири та олії
Кондитерські вироби
Солод, пиво, безалкогольні напої
Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина
Консервування плодів та овочів
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів