Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. Р. Дмитрієвич, Л. Г. Зіборова та ін. ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк
Вид матеріалу:
- 978-966-680-404-7

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 637+664]:658.562(075.8)/м54 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000026845 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „CNTU Library“ Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
635.75/К59 Агротехнологічні основи вирощування коріандру в Степу України : монографія / | 637.11:658.562/Ш37 Науково-методичні рекомендації з багатокритеріального виробничого контролю доїльних установок / | 637.1:631.171/М55 Механізація та автоматизація виробництва молока : [монографія] / | 637+664]:658.562(075.8)/м54 Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. / | 640.4:005(075.8)/М21 Управління сферою готельного господарства: теорія та практика : підручник / | 640.4:005(075.8)/М21 Управління сферою готельного господарства: теорія та практика : підручник / | 640.4:005(075.8)/Н59 Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : навч. посіб. / |
Зміст :
Основи контролю якості харчової продукії
Методологія контролю якості харчової продукції
Номенклатура фізико-хімічних показників якості харчової продукції
Методологія нормування і контролю показників якості нової харчової продукції
Стисла характеристика міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції
Контроль якості продукції тваринництва та рослинних жирів і методи їх здійснення
Організація виробничих лабораторій харчових виробництв