Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник
Material type:
- 978-966-351-080-4

Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00000018633 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00000018634 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00000024653 |
Browsing CNTU Library shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
Зміст :
Зберігання сировини і підготовка до її виробництва
Виробництво хліба і хлібобулочних виробів
Жири та олії
Кондитерські вироби
Солод, пиво, безалкогольні напої
Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина
Консервування плодів та овочів
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів