Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник
Вид матеріалу:
- 978-966-351-080-4

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000018633 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000018634 | |
![]() |
Читальний зал № 1 (тех. л-ра) | 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 00000024653 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „CNTU Library“ Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
36я7/Б64 Генно-модифіковані організми за і проти : навч. посіб. / | 36я7/Р78 Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. | 36я7/Р78 Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. | 36я7/Р78 Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. | 37.013(075.8)/Р27 Педагогіка: інформативний виклад : навч. посіб. / | 37.091.33:004(075.8)/Б90 Інформаційні технології та технічні засоби навчання : навч. посіб. / | 37.091.33:004(075.8)/Б90 Інформаційні технології та технічні засоби навчання : навч. посіб. / |
Зміст :
Зберігання сировини і підготовка до її виробництва
Виробництво хліба і хлібобулочних виробів
Жири та олії
Кондитерські вироби
Солод, пиво, безалкогольні напої
Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина
Консервування плодів та овочів
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів