Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник

За: Інтелектуальна відповідальність: Вид матеріалу: Текст Текст Публікація: К. : Кондор, 2008Опис: 256 сISBN:
  • 978-966-351-080-4
Тематика(и):
Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    Середня оцінка: 0.0 (0 голос.)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Штрих-код
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000018633
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000018634
Книги Книги Читальний зал № 1 (тех. л-ра) 36я7/Р78 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 00000024653

Зміст :
Зберігання сировини і підготовка до її виробництва
Виробництво хліба і хлібобулочних виробів
Жири та олії
Кондитерські вироби
Солод, пиво, безалкогольні напої
Етиловий спирт, лікеро-горілчані вироби, вина
Консервування плодів та овочів
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Риба та рибопродукти. Технологія рибних консервів